Navicat

Navicat Lite (MySQL GUI) 9.0.5

Professionele database-beheerder voor Mac OS X

VOOR

  • Duidelijke interface
  • Ondersteunt alle MySQL-versies
  • Importeren en exporteren van data
  • Handige hulpfunctie

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Navicat is een digitale databasebouwer en -beheerder. Heb jij een dynamische website en houd je veel gegevens bij in een databank, dan werk je hoogstwaarschijnlijk met databasemanagementsysteem MySQL. Navicat zorgt dat je het overzicht houdt tijdens het beheren en programmeren.

Navicat ondersteunt alle versies van MySQL. Je importeert dus gerust oudere 'query's' (opdrachten) of creëert zelf een database in de versie waar je bekend mee bent. Het menu is erg gebruikersvriendelijk; met één druk op de knop presenteert het programma een lijst van gegevens, geheel aangemaakt naar jouw wens. Werken er meerdere mensen op je computer, dan stel je eenvoudig meerdere gebruikersprofielen in.

Heb je weinig ervaring op het gebied van databasebouwen, dan is Navicat een goede keuze. Het biedt namelijk uitgebreide hulp in alle verschillende versies van MySQL. De interface is ook dusdanig gebruikersvriendelijk dat het de beginner én de expert aanspreekt. Zo is dus het voor iedereen mogelijk om een databank op te zetten.

Of je nu veel of juist amper met databases werkt, Navicat is een geschikt programma voor jou. Door het intuïtieve menu en de uitgebreide helpfunctie is het een goede applicatie om met MySQL te leren werken. De gebruiksvriendelijke lay-out zal echter ook de ervaren programmeur aanspreken.

Meeste downloads Programmeren voor mac

Meer
Navicat

Download

Navicat Lite (MySQL GUI) 9.0.5

Beoordelingen about Navicat